Jak odblokovat kontakty na Snapchatu

Domov/Učit se/ Jak odblokovat kontakty na Snapchatu

Jak odblokovat kontakty na Snapchatu

Podle Habiba Rehman 18. listopadu 2018 číst 3 minuty

Zablokovali jste někoho na Snapchatu a nyní chcete zvrátit to, co jste udělali, a odblokovat ho? Můžete je odblokovat, ale odblokováním se tato osoba odstraní ze seznamu Snapchat. Pokud tedy chcete odblokovat a zobrazit jejich snímky, budete je muset přidat znovu.

Takto můžete někoho odblokovat ve svém Snapchatu.

  1. Přejděte na domovskou stránku Snapchat a otevřete svůj profil.
  2. Klikněte na ikonu nastavení v pravém horním rohu.
  3. Na zobrazené obrazovce přejděte dolů. Jděte dolů, dokud nenajdete možnost „Blokováno“.
  4. Blokováno je místo, kde najdete všechny kontakty, které jste kdy zablokovali.

    Chcete-li odblokovat kohokoli ze seznamu blokovaných, musíte stisknout znaménko „x“, které je přímo pod jeho jménem v tomto seznamu. Kliknutím na tento kříž se zobrazí toto dialogové okno na obrazovce, které vás požádá, zda opravdu chcete tuto osobu odblokovat.

    Pokud chcete odblokovat, klepněte na Ano, pokud ne, pak klepněte na NE.

  5. Přítel byl nyní odblokován. Už však na vašem seznamu nebudou. Což znamená, že pokud se chcete podívat na jejich snímky, budete je muset přidat znovu.

Ve svém seznamu přátel Snapchat můžete zablokovat a odblokovat kohokoli. Existuje však vysoká možnost, že Snapchat omezí vaše akce, aby znovu přidal někoho poté, co jste jej zablokovali a odblokovali, a to vše v blízkém čase. Toto omezení je téměř na 24 hodin, dokud tuto osobu nebudete moci znovu vyhledat a přidat ji do seznamu svých přátel na Snapchatu.

A pro všechny lidi, kteří si mysleli, že osoba, která je blokována, nikdy neví, zda je blokována, si pravděpodobně neuvědomuje, že na Snapchatu zjistíte, kdo vás zablokoval. Není to přímá metoda, ale získání těchto informací je možné na Snapchatu. Předpokládejme, že jste v poslední době neviděli snímky od přítele a zajímalo by vás, kde byli. Takže budete hledat jejich jméno na vyhledávací liště na Snapchatu. Pokud jste byli zablokováni, nenajdete jejich účet z vašeho Snapchatu. I když to můžete dvakrát zkontrolovat, prohledáte je z jiného účtu Snapchat a pokud se tam objeví na kartě vyhledávání, pak se potvrdí, že jste byli zablokováni.

Pokud ale opravdu budete muset někoho v budoucnu odblokovat a znovu přidat, proč ho vůbec blokujete? Existuje lepší řešení, pokud od této osoby nechcete dostávat oznámení. Můžete zapnout funkci „Nerušit“ pro konkrétního přítele na Snapchatu. Funkce „Nerušit“ ponechat svého přítele na seznamu, zatímco oba můžete odesílat a přijímat snímky. Výhodou je, že nebudete upozorněni, když vám pošlou snímek nebo chat. Lepší nápad, že? Je to rozhodně lepší než jít do procesu blokování, odblokování a čtení.

Takto můžete tuto funkci pro svého přítele zapnout.

  • Najděte přítele, u kterého chcete zapnout funkci Nerušit.
  • Když kliknete na jméno svého přítele, otevře se okno konverzace pro vás oba. Zde klikněte na ikonu nastavení, což jsou vodorovné tři řádky směrem k levému hornímu rohu.
  • Tím se dále přesměrujete na všechny možnosti akcí, které byste pro tohoto přítele mohli chtít provést, včetně akce na jejich blokování nebo odstranění. Vyhledejte možnost Nerušit a zapněte pro ni tlačítko. V okamžiku, kdy je zapnete, barva tlačítek zmodrá.

    Když zapnete tuto funkci pro přítele, tlačítko Nerušit se změní na modré. Po zapnutí nebudete dostávat upozornění na snímky nebo chaty, které vám tento přítel pošle.

  • Tyto kroky můžete opakovat, pokud chcete u tohoto přítele přepnout funkci Nerušit.