Jak odstranit / odhlásit / skrýt kalendář Google?

Několik uživatelů Kalendáře Google se ptá, jak smazat své kalendáře. Uživatelé mohou snadno vytvořit kalendář pouhým kliknutím na tlačítko kalendáře, ale nejsou si jisti, jak kalendář odstranit. Některé kalendáře jsou určeny pro konkrétní čas nebo konkrétní práci, jakmile bude uživatel hotový, bude chtít tento kalendář odstranit ze svého Kalendáře Google. V tomto článku vám řekneme, jak odstranit, skrýt a odhlásit se z kalendáře.

Co je to Kalendář Google?

Google Calendar je plánovací kalendář, stejně jako normální kalendář, a je vyvinut společností Google. Uživatelé mohou pomocí tohoto kalendáře vytvářet a upravovat události. Tento digitální kalendář lze použít ke sdílení událostí a připomenutí s ostatními uživateli, například s kolegy, přáteli a rodinou. Má některé výchozí kalendáře pro narozeniny, kalendář vašeho účtu a svátky ve vaší zemi, které nemůžete smazat. Pokud jste však v Kalendáři Google vytvořili jakýkoli kalendář, existuje několik způsobů, jak kalendáře smazat nebo skrýt.

Jak dočasně odstranit kalendář Google ze seznamu?

Toto je metoda dočasného odebrání jednoho z kalendářů ze seznamu. Odebráním se nezobrazí všechny uložené události v hlavním zobrazení kalendáře. Můžete to provést podle následujících kroků:

  1. Otevři tvůj Kalendář Google stránku v prohlížeči.
  2. Najeďte kurzorem na název kalendáře a klikněte na ikonu ikona nabídky. Pak si můžete vybrat Skrýt ze seznamuvolba.

    Poznámka: Tím se kalendář skryje ze seznamu a nebudete ho moci znovu zobrazit, dokud jej nezrušíte v nastavení.

  3. Chcete-li jej vrátit zpět do seznamu, musíte kliknout na ikonu ikona nastavení a vybrat Nastavení ze seznamu.
  4. Klikněte na ikonu ikona oka před vaším kalendářem a bude opět k dispozici v seznamu.

Jak trvale smazat / odhlásit odběr kalendáře Google?

Můžete odstranit kalendáře, které jste vytvořili v Kalendáři Google. Smazáním kalendáře smažete všechny události pro vás i uživatele, se kterým jste sdíleli. Můžete také odhlásit odběr kalendáře nebo kalendáře někoho jiného, ​​který si můžete prohlédnout. Odhlášením kalendáře odstraníte pouze kalendář a jeho události pouze pro vás.

  1. Otevři tvůj Kalendář Google stránku v prohlížeči.
  2. Klikněte na ikonu Ikona nastavení v pravém horním rohu a vyberte Nastavení otevřete nastavení Kalendáře Google.
  3. Klikněte na kalendář které chcete odstranit ze seznamu a vybrat Odebrat kalendář.
  4. Stránka se posune dolů a najdete dvě možnosti pro mazání a odhlášení. Klikněte na Vymazat knoflík.

    Poznámka: Smazáním úplně odstraníte kalendář pro sebe i pro ostatní, se kterými sdílíte, a odhlášením odeberete pouze kalendář pro vás a ne pro ostatní.

Jak skrýt / odkrýt kalendář v Kalendáři Google?

Někdy jen chcete skrýt kalendář na konkrétní čas. Když otevřete Kalendář Google, zaškrtnou se všechny kalendáře a na stránce kalendáře se zobrazí všechny události, které jsou k dispozici v těchto kalendářích. Kalendář můžete snadno skrýt podle následujících kroků:

  1. Otevři tvůj Kalendář Google stránku v prohlížeči.
  2. Na levém panelu najdete seznam svých kalendářů. Stačí kliknout na ten, který chcete skrýt z hlavního kalendáře.

    Poznámka: Tím se dočasně skryje kalendář.

  3. Můžete jej znovu zobrazit jednoduchým kliknutím zpět.